sâmbătă, 7 noiembrie 2009

CRINA METEI si MARIUS MIHAMACHE

Crina Matei,clik image zoom si pentru un alt colaj poze vedete,
Marius Mihalache,Crina Matei,clik image zoom si pentru un alt colaj poze vedete,
Crina Matei,Marius Mihalache,clik image zoom si pentru un alt colaj poze vedete,
S-a întors roata? Tocmai cînd aveam senzaţia că subiectul Crina Matei s-a-ncheiat, au apărut noi informaţii. Marius Mihalache, cel care şi-a părăsit soţia pentru actriţă, ar vrea să reînnoade legăturile cu madam Crinuţa.
Deşi s-au bălăcărit ca la uşa cortului şi şi-au promis –solemn, cică – separarea definitivă, se pare că ţambalagiul i-ar fi propus fostei iubite, prin sms, să concerteze împreună de 1 decem brie. Şi nu aici pe-aproape, la Caracal sau în Craiova, ci tocmai în Olanda!
Spionii susţin că nişte prieteni de-ai lui Marius, cărora le lipseşte cu desăvîrşire discreţia, l-ar fi surprins pe acesta, de nenumărate ori, trimiţîndu-i bălaiei Crina mesaje siropoase de pe telefonul mobil, scrie 7plus.ro. Deşi tehnica de recucerire e destul de sărăcuţă, zvonul rămîne în picioare.
Fostului iubit al vedetei, tambalistul Marius Mihalache, susţine că vedeta i-a mărturisit că s-a culcat cu directorul Teatrului de Opereta. Fostul iubit al actriţei precizează că aceasta a avut o aventura cu Dinca, pentru a obtine anumite privilegii in teatru.
De partea cealalta, Crina spune ca a fost hartuita sexual de directorul teatrului, in timp ce acesta din urma povesteste ca artista era, de fapt, cea care il provoca si neaga cu vehementa ipoteza hartuirii sexuale, informeaza Gardianul.
“Crina mi-a recunoscut mie cu subiect si predicat: «Da, m-am culcat cu Razvan pentru a obtine o pozitie privilegiata in fata lui». Atunci ii eram iubit si evident ca ma intrebam si eu ce cauta la un barbat care o curta. Ce cauti sa-ti dai mesaje cu un barbat la 2 noaptea? Razvan o intreba mereu daca mai e cu mine,sursa:c/p.ziare mondene.

Niciun comentariu: