sâmbătă, 27 iunie 2009

LOREDANA GROZA, NOUL ALBUN si o primă carte, numită „Sexting”

Loredana Groza, clik image zoom si pentru un alt colaj poze vedete,
După ce şi-a lansat primul album exclusiv în limba engleză şi a anunţat un al doilea, Loredana continuă cu o primă carte, numită „Sexting” (Editura Coreus), a cărei lansare oficială e programată pe 10 iulie. O carte în care Lori ne anunţă că a lăsat deoparte inhibiţiile.
Volumul este împărţiT în trei capitole, „Life”, „Style” şi „Travel”, şi conţine în total 25 de poveşti, despre „oameni mari”, sex, dragoste, modă, viaţă mondenă şi bărbaţi. Titlul cărţii e un mix între cuvintele „sex” şi „texting”, mai exact noua modă în conversaţii despre sex. „Imaginaţi-vă, când veţi citi aceste texte, că au ajuns la voi direct din emailul meu privat, din mesageria personală... Sexting plăcut!”, le urează Loredana celor care-i vor răsfoi cartea.
Cum lumea mondenă îi e cea mai familiară, vedeta are câte ceva de spus despre mai tot ce ţine de modă şi showbiz, dar se întoarce şi la perioada liceului, povesteşte despre colecţiile sale de „ţoale” şi pantofi, comentează obsesiile femeilor pentru oglindă şi aspectul fizic, teama de întuneric şi fantome şi are câteva opinii despre „scenele care mai de care mai dezinhibate de prejudecăţi”sursa:ziarul Evz.

Niciun comentariu: