luni, 16 martie 2009

ADRIAN NASTASE, DNA VS, ROBERTA ANASTASE si BANANELE TRIMESE DE PDL

Roberta Anastase, clik image zoom si un alt colaj vedete,sexy,
Banane pt. Nastase, clik image zoom si un alt colaj vedete,sexy,
Adrian Nastase, clik image zoom si un alt colaj vedete,sexy,
Femeile din PD-L au făcut front comun şi au sărit în ajutorul colegei lor, preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, care se află în conflict cu deputatul PSD Adrian Năstase. Pedelistele s-au arătat revoltate de remarca misogină făcută de Năstase, care a spus, referindu-se la Anastase, că “frumuseţea trece, dar prostia se pare că nu”.
“Ne-am gândit că poate îşi va revizui atitudinea dacă îi trimitem un colet în care sunt câteva banane, pe care să le mănânce liniştit în copacul din care încă nu a coborât. Pentru că acest lucru e demonstrat de comportamentul dumnealui”, a spus Sulfina Barbu, preşedintele Organizaţiei de femei PD-L. Pentru că îl consideră needucat, femeile din PD-L îi vor trimite cadou fostului premier un colet cu mâncarea preferată a maimuţelorMai mult, reprezentantele partidului au decis, la întrunirea de sâmbătă, de la Râşnov, judeţul Braşov, că vor trimite o scrisoare deschisă preşedintelui Parlamentului European şi liderului Socialiştilor Europeni în care să denunţe comportamentul lui Năstase.
Scandalul dintre Roberta Anastase şi Adrian Năstase a izbucnit în cadrul Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor, după ce actuala şefă a instituţiei a decis să se mute de lângă fostul premier, sătulă, spun unele surse, de remarcile ironice făcute de Năstase la adresa ei.
Gestul a fost taxat de deputatul PSD, care a precizat că s-ar putea s-o intimideze pe Roberta din punct de vedere intelectual.sursa:ziarul Libertatea

Un comentariu:

Dan Gheorghe spunea...

se mira politicienii ca nu vine lumea la vot. pe cine sa voteze? poate bananele...