marți, 26 mai 2009

MONICA COLUMBEANU, SOFERUL RICKI MARTIN A PLECAT.....

Monica Columbeanu, clik image zoom si pentru un alt colaj poze vedete,
clik image zoom si pentru un alt colaj poze vedete,
Moni Columbeanu şi-a adio de la „Ricky Martin”. Acum este rândul lui „Tăicuţa”
Cel mai cunoscut şofer din România, mai celebru decât Bentley-ul pe care îl conducea, şoferul Monicăi Columbeanu a rămas fără loc de muncă. Să fie de vină criza economică? Nu ştim!
Cert este că site-ul divedecarton.blogspot.com anunţă că Monica şi-a scos la înaintare colecţia de vară în materie de şoferi şi se afişează acum cu un alt tânăr, mândru că pune mâna pe volanul unui Bentley. Bărbatul se numeşte Marius Ciurea, poreclit „Tăicuţa”, are 32 de ani şi, spre dezamăgirea fanelor, dar pentru liniştea lui Irinel, este căsătorit. Din câte se pare, lucrurile merg din ce în ce mai bine în familia Columbeanu. Acum, că este o doamnă serioasă, Monica îşi permite să intre şi în politică. Chiar dacă a infirmat zvonurile potrivit cărora şi-ar face debutul în politică, Monica Columbeanu a acceptat să fie consilierul de imagine al politicianului Nati Meir.
Acesta, pentru neştiutori, candidează la Preşedinţia României, iar Monica, la cei 22 de ani ai săi, îl va sfătui pas cu pas ce să facă pentru a ajunge în vârf.sursa ziarul ATAC

Niciun comentariu: