vineri, 23 ianuarie 2009

Ilie Năstase, Elena Udrea, Elena Basescu şi Geoană au petrecut la Libertatea

Elena Basescu, clik image zoom
Nastase, Udrea, clik image zoom
Ilie Năstase, Elena Udrea, Elena Basescu şi Geoană au petrecut la Libertatea, O puzderie de vedete a defilat astăzi prin redacţia cotidianului Libertatea, care a sărbătorit 6.000 de apariţii. Cu această ocazie, ziarul s-a distribuit gratuit, iar la sediul publicaţiei s-a organizat o petrecere la care au fost invitaţi politicieni, sportivi, oameni de afaceri, staruri TV şi jurnalişti. Elena Udrea: „Sunt mulţumită de ceea ce citesc“
Alături de ziariştii „Libertăţii“, la sediul redacţiei, au fost prezente personalităţi de pe scena politică românească, din showbiz sau din lumea sportului. Rând pe rând, vedetele sosite la redacţie s-au strâns în braţe, au făcut poze şi au ciocnit cupe de şampanie. În atenţia zecilor de bliţuri ale fotografilor s-au aflat mai ales cele două „Elene“, proaspătul ministru al turismului, Elena Udrea, îmbrăcată într-un elegant taior negru, şi fiica cea mică a preşedintelui, Elena Băsescu. Cele două se declară cititoare fidele ale ziarului „Libertatea“. Elena Udrea recunoaşte că nu citeşte ziarul zilnic, dar nu ratează niciunul dintre articolele scrise despre ea. „Este un ziar în trend cu presa. Eu sunt mulţumită de ceea ce citesc şi le doresc să rămână în top“, a spus ministrul.
„Cu un tată ca al meu, deja sunt obişnuită să se scrie despre mine“

Mezina preşedintelui spune că citeşte ziarul în fiecare zi, după ora 12.00 noaptea.
„Cu un tată ca al meu, deja sunt obişnuită de atâţia ani să se scrie despre mine“, a spus Elena Băsescu. Printre vedetele prezente la aniversare s-au mai numărat şi Ilie Năstase, cuplul Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană, Monica Columbeanu împreună cu sora ei, Ramona, fotomodelul Valentina Pelinel, politicienii Mircea Geoană şi Ludovic Orban, prezentatorul emisiunii „Un show păcătos“, de la Antena 1, Dan Capatos, Iulia Vântur, moderatoarea emisiunii „Dansez pentru tine“, George Copos sau Ana Maria Prodan.sursa:Evz.(citeste)

Niciun comentariu: