marți, 2 iunie 2009

OANA ZAVORANU VS. MONICA COLUMBEANU, in SCANDAL

Oana Zavoranu, clik image zoom si pentru un alt colaj poze vedete,
Monica Columbeanu, clik image zoom si pentru un alt colaj poze vedete,
clik image zoom si pentru un alt colaj poze vedete,
Un conflict de proporţii între două „dive” ale showbizului autohton a avut loc recent pe platoul emisiunii „Pact cu diavoliţa” (înregistrare difuzată în fiecare sâmbătă, de Kanal D).
Conform surselor EVZ, prezentatoarea emisiunii, Oana Zăvoranu, ar fi dat-o afară din studiou pe Monica Columbeanu, după ce s-au certat, în faţa camerelor de luat vederi, ca la uşa cortului.
Columbeanu ar fi fost invitată să-şi aleagă un nou şofer, iar unul dintre cei prezenţi la casting şi-a dat cămaşa jos, a luat-o în braţe şi a alergat cu ea prin studiou. Iniţial, Monica a acceptat gluma, dar a cerut să nu apară pe post acele imagini, motivând că „es te o femeie măritată şi nu e frumos pentru o femeie măritată să apară în braţele altui băr bat, iar Irinel s-ar putea să înţeleagă altceva”.
„Am tolerat-o o oră!”
Zăvoranu n-a vrut să lase de la ea şi a spus că Irinel o să înţeleagă gluma, la care Monica a replicat că are destulă putere şi resurse financiare pentru ca, în cazul în care imaginile vor fi difuzate, să-şi capete dreptatea. A urmat o ceartă între „dive”, pe tema cine are mai mulţi bani şi putere, iar, ca rezultat, Oana i-a cerut Monicăi să iasă afară din studiou.sursa:cotidianul Evz.

Niciun comentariu: