luni, 25 mai 2009

MIHAELA RADULESCU PLEACA LA MONTE CARLO IN CASA NOUO

Mihaela Radulescu, clik image zoom si pentru un alt colaj poze vedete,
Mihaela Radulescu, clik image zoom si pentru un alt colaj poze vedete,
Mihaela Radulescu, clik image zoom si pentru un alt colaj poze vedete,
Ştirea că Mihaela Rădulescu se retrage definitiv de pe micile ecrane a fost şi ieri principalul subiect de controversă în lumea media. Ceea ce se ştie până acum este că decizia vedetei de a se retrage este într-adevăr una definitivă şi că pasul următor va fi o mutare pe Coasta de Azur, împreună cu fiul său Ayan, lucru pentru care şi-a dat acceptul (şi sprijinul) fostul său soţ, milionarul Elan Schwartzenberg.
„Nu este vorba despre o toană, ci este rodul unei gândiri de câteva luni de zile”, a asigurat în direct, în cadrul emisiunii „Duminica în familie” de duminică, Mihaela Rădulescu, susţinând că motivul principal al deciziei de a renunţa la televiziune este fiul său, Ayan.
Pentru a întări spusele sale, vedeta a dat exemplul altor oameni celebri care au plecat din televiziune, cum ar fi Andreea Marin, Teo Trandafir sau Marius Tucă, afirmând că sunt nişte persoane „pe care le respectă foarte mult”„Mihaela l-a rugat pe Elan să-i cumpere o casă la Monaco, iar Elan a promis că se va ocupa prompt”, spun surse din anturajul Mihaelei. Potrivit acestora, Mihaela a decis să locuiască în afara ţării în primul rând pentru că în acest moment a pierdut unele dintre avantajele pe care le avea ca soţie a omului de afaceri. „Era o femeie al cărei cerc de cunoscuţi sunt, de fapt, prietenii soţului. Aceştia au exclus-o. Elan o susţine în planurile ei, pentru că doreşte să-şi ajute copilul”, adaugă aceştia.
Întrebat ce părere are în legătură cu noile proiecte ale soţiei sale, Elan Schwartzenberg a fost scurt în declaraţii: „Este o decizie foarte înţeleaptă, mă bucur că a optat să se dedice în totalitate lui Ayan. Cred că, după o carieră foarte ocupată, este frumos să ai posibilitatea să te retragi la Monaco, atunci când fostul soţ are generozitatea să-ţi ofere această şansă. Sunt convins că, în liniştea pastorală a principatului, Mihaela va găsi ocazia să-şi scrie amintirile, din care vor rezulta câteva cărţi foarte bine vândute”, a spus el.
.sursa:ziarul Evz.

Niciun comentariu: