marți, 29 septembrie 2009

CATALIN CRISAN LUCIA CRISAN, După 20 de ani de căsnicie,

catalin crisan,lucia crisan,clik image zoom si pentru un alt colaj poze vedete,
catalin crisan,clik image zoom si pentru un alt colaj poze vedete,
catalin crisan,clik image zoom si pentru un alt colaj poze vedete,
E oficial! După 20 de ani de căsnicie, deşi păreau cuplul perfect, cunoscutul cântăreţ Cătălin Crişan şi soţia sa, Lucia, au divorţat. Fără prea mult tam-tam, cei doi s-au înţeles asupra modului în care vor împărţi toate bunurile. Cei doi copii vor rămâne la mamă, care revine la numele ei de fată.
Despărţirea dintre cei doi s-a oficializat, ieri, în doar câteva minute, la Judecătoria sectorului 4. Motivele, după cum au recunoscut amândoi, au fost multe şi mărunte. Fără discuţii, soţii Crişan s-au înţeles asupra modului în care vor împărţi bunurile.
Cei doi copii, Daria Cătălina, de 9 ani, şi Raris Andrei, de 5 ani, vor rămâne în îngrijirea Luciei, care revine la numele de fată, Bubulac.
“Mă simt gol pe dinăuntru, eu m-am consumat, eu sunt un om care pune suflet. Nu pot să spun că-mi pare bine, dar nici rău”, a declarat Crişan, la finalul şedinţei de judecată.
“Erau nişte discuţii, cum se întâmplă în orice familie, peste care am crezut că putem trece. M-am gândit că 20 de ani de când suntem împreună înseamnă ceva. Am aflat din ziar că s-a plâns unor prieteni că vrea să divorţeze”, a spus Lucia Bubulac, fosta soţie a lui Crişan.
Momentan, cei doi locuiesc încă împreună, însă Lucia urmează să se mute într-un apartament cu cei mici şi cu mama ei. Cătălin şi Lucia s-au cunoscut în 1990, într-un autobuz care mergea la Galaţi. S-au plăcut foarte mult, iar Cătălin a cerut-o de nevastă de la părinţi, prin telefon, la 4 dimineaţa. S-au căsătorit în 1995 şi au doi copii. În anii de căsnicie au cumpărat o maşină de lux şi o vilă estimată la 300.000 de euro.sursa:ziarul Libertatea