miercuri, 27 mai 2009

MARINA DINA, 'RAI DA BUNI' O NOUO COMBINATIE UN NOU LUK

Marina Dina,clik image zoom si pentru un alt colaj poze vedete,
clik image zoom si pentru un alt colaj poze vedete,
Frumoasa si norocoasa aceasta fata Marina Dina, din patul lui Piţurcă jr. în aşternuturile lui Pulhac! Răi, da' buni fotbaliştii ăştia!
Asistenta lui Mihai Morar de la „Răi da- buni”, Marina Dina, a fost văzută în compania lui Cristi Pulhac, jucător la Dinamo, combinat nu demult cu Alexandra Enăchescu.
Ultima sa cucerire dintre fotbaliştii autohtoni fusese Alexandru Piţurcă, băiatul fostului selecţioner al naţionalei de fotbal a României, de care blonda părea foarte îndrăgostită. Doar că idila celor doi s-a terminat foarte repede, unii dând vina pe asistenta lui Morar, alţii, dimpotrivă, pe dinamovist. Surse din preajma celor doi susţin că Marina se vede cu Pulhac încă dinainte ca ea să încheie relaţia cu Piţurcă jr.sursa:ziarul ATAC

marți, 26 mai 2009

SIMONA PARTULEASA, O VEDETA DE INVIDIAT

clik image zoom si pentru un alt colaj poze vedete,
Pătruleasa îşi cumpăra prietenele cu parfumuri scumpe. N-a ţinut vrăjeala!De ceva vreme, Simona Pătruleasa a cam dispărut din lumina reflectoarelor, imediat ce a fost pusă pe liber de Antena 1, acolo unde prezenta ştirile sportive de seară. Unul dintre motivele solide pentru care a luat sfârşit colaborarea cu trustul Intact ar fi lipsa acută de prieteni de care Pătruleasa se plângea adesea.
Chiar după ce şi-a dat demisia din Antenă, a recunoscut că nu mai suporta răutatea colegelor sale, invidia şi bârfa de la locul de muncă.sursa:ziarul ATAC

EBA, Europarlamentar,Averea Elenei Băsescu e doar un Range Rover

clik image zoom si pentru un alt colaj poze vedete,
Averea Elenei Băsescu: Un Range Rover, bijuterii şi ceasuri in valoare de 8000 de euro Fiica cea mică a preşedintelui Traian Băsescu, Elena Băsescu, candidat independent la europarlamentare, are, potrivit declaraţiei de avere postată pe site-ul BEC, un Range Rover achiziţionat in 2007, bijuterii şi ceasuri in valoare de 8000 de euro, dar şi un credit de 16.537 de euro la Piraeus Bank. Conform declaraţiei de avere, completată la 5 aprilie, Elena Băsescu,sursa:info net

Cristina Rus, gravidă în luna a doua, invitata Într-un club de gay

Cristina rus, clik image zoom si pentru un alt colaj poze vedete,
Este frumoasă, celebră şi, nu în ultimul rând, sexoasă. Cântăreaţa Cristina Rus s-a obişnuit să fie în centrul atenţiei bărbaţilor oriunde îşi face apariţia. Însă nu numai bărbaţii suspină după focoasa blondă.
Aşa cum a descoperit recent pe pielea ei, Cristina trezeşte şi „poftele” admiratorilor de sex feminin. Invitată să cânte într-un club gay, unde a făcut senzaţie, prestând fără probleme, deşi este gravidă în luna a doua, Cristina a trecut printr-o experienţă nemaiîntâlnită până în prezent. Aparent inofensivă, o admiratoare, care i-a făcut ochi dulci toată noaptea, a încercat să obţină de la blondă un sărut. După cum era de aşteptat, Cristina a refuzat inedita ofertă, ferindu-se în ultimul moment din calea buzelor pătimaşe ale tinerei. „Nu m-am aşteptat la aşa ceva, nu-mi venea să cred ce era să mi se întâmple. În ultimul moment mi-am dat seama ce vroia să facă şi am întors capul.sursa:ziarul ATAC

MONICA COLUMBEANU, SOFERUL RICKI MARTIN A PLECAT.....

Monica Columbeanu, clik image zoom si pentru un alt colaj poze vedete,
clik image zoom si pentru un alt colaj poze vedete,
Moni Columbeanu şi-a adio de la „Ricky Martin”. Acum este rândul lui „Tăicuţa”
Cel mai cunoscut şofer din România, mai celebru decât Bentley-ul pe care îl conducea, şoferul Monicăi Columbeanu a rămas fără loc de muncă. Să fie de vină criza economică? Nu ştim!
Cert este că site-ul divedecarton.blogspot.com anunţă că Monica şi-a scos la înaintare colecţia de vară în materie de şoferi şi se afişează acum cu un alt tânăr, mândru că pune mâna pe volanul unui Bentley. Bărbatul se numeşte Marius Ciurea, poreclit „Tăicuţa”, are 32 de ani şi, spre dezamăgirea fanelor, dar pentru liniştea lui Irinel, este căsătorit. Din câte se pare, lucrurile merg din ce în ce mai bine în familia Columbeanu. Acum, că este o doamnă serioasă, Monica îşi permite să intre şi în politică. Chiar dacă a infirmat zvonurile potrivit cărora şi-ar face debutul în politică, Monica Columbeanu a acceptat să fie consilierul de imagine al politicianului Nati Meir.
Acesta, pentru neştiutori, candidează la Preşedinţia României, iar Monica, la cei 22 de ani ai săi, îl va sfătui pas cu pas ce să facă pentru a ajunge în vârf.sursa ziarul ATAC

luni, 25 mai 2009

MIHAELA RADULESCU PLEACA LA MONTE CARLO IN CASA NOUO

Mihaela Radulescu, clik image zoom si pentru un alt colaj poze vedete,
Mihaela Radulescu, clik image zoom si pentru un alt colaj poze vedete,
Mihaela Radulescu, clik image zoom si pentru un alt colaj poze vedete,
Ştirea că Mihaela Rădulescu se retrage definitiv de pe micile ecrane a fost şi ieri principalul subiect de controversă în lumea media. Ceea ce se ştie până acum este că decizia vedetei de a se retrage este într-adevăr una definitivă şi că pasul următor va fi o mutare pe Coasta de Azur, împreună cu fiul său Ayan, lucru pentru care şi-a dat acceptul (şi sprijinul) fostul său soţ, milionarul Elan Schwartzenberg.
„Nu este vorba despre o toană, ci este rodul unei gândiri de câteva luni de zile”, a asigurat în direct, în cadrul emisiunii „Duminica în familie” de duminică, Mihaela Rădulescu, susţinând că motivul principal al deciziei de a renunţa la televiziune este fiul său, Ayan.
Pentru a întări spusele sale, vedeta a dat exemplul altor oameni celebri care au plecat din televiziune, cum ar fi Andreea Marin, Teo Trandafir sau Marius Tucă, afirmând că sunt nişte persoane „pe care le respectă foarte mult”„Mihaela l-a rugat pe Elan să-i cumpere o casă la Monaco, iar Elan a promis că se va ocupa prompt”, spun surse din anturajul Mihaelei. Potrivit acestora, Mihaela a decis să locuiască în afara ţării în primul rând pentru că în acest moment a pierdut unele dintre avantajele pe care le avea ca soţie a omului de afaceri. „Era o femeie al cărei cerc de cunoscuţi sunt, de fapt, prietenii soţului. Aceştia au exclus-o. Elan o susţine în planurile ei, pentru că doreşte să-şi ajute copilul”, adaugă aceştia.
Întrebat ce părere are în legătură cu noile proiecte ale soţiei sale, Elan Schwartzenberg a fost scurt în declaraţii: „Este o decizie foarte înţeleaptă, mă bucur că a optat să se dedice în totalitate lui Ayan. Cred că, după o carieră foarte ocupată, este frumos să ai posibilitatea să te retragi la Monaco, atunci când fostul soţ are generozitatea să-ţi ofere această şansă. Sunt convins că, în liniştea pastorală a principatului, Mihaela va găsi ocazia să-şi scrie amintirile, din care vor rezulta câteva cărţi foarte bine vândute”, a spus el.
.sursa:ziarul Evz.

PIEDONE, CRISTIAN POPESCU PIEDONE, PERMIS AUTO, SUSPECT

clik image zoom si pentru un alt colaj poze vedete,
Prefectul de Argeş, Marcel Proca, a semnat, astăzi, ordinul de suspendare a permisului de conducere al primarului sectorului 4 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone şi a cerut, în jurul orei 12.00, Judecătoriei Piteşti anularea permisului acestuia. Piedone şi-a obţinut carnetul de şofer la „Fabrica de permise” Argeş. "Problemele în ceea ce-l priveşte pe Cristian Popescu Piedone au fost legate de modul cum a fost întocmită viza de flotant. Pe 29 iulie 2007, acesta şi-a stabilit domiciliul în localitatea Priboieni, la un anume Constantin Grigoroiu. Două luni mai târziu, Piedone şi-a obţinut, într-o singură zi, permisul pentru cinci categorii, acesta fiind un alt motiv pentru care am înaintat Judecătoriei Piteşti propunerea de anulare a permisului”, a declarat prefectul Marcel Proca.
„Aştept înştiinţarea oficială. Până în acest moment nu am primit nimic. Voi hotărî, după ce voi lua la cunoştinţă în mod oficial, ce cale am să urmez", a replicat Piedone.sursa:ziarul Evz.

sâmbătă, 16 mai 2009

VIOREL LIS SI IUBITA LUI OANA LIS

Oana Lis, clik image zoom si pentru un alt colaj poze vedete,
Oana Lis, clik image zoom si pentru un alt colaj poze vedete,
Iubita lui Viorel Lis adoră cluburile de noapte! Cam la două-trei săptămâni, când bărbatul se duce la Casino, blondina se destrăbălează cu o veche prietenă în oraş. Cele două umblă vinerea, în toiul nopţii, cu vreo 12 bărbaţi însuraţi. Unul dintre aceştia este patronul magazinului Madame, locuieşte în Primăverii şi îl cheamă Victor. Lui i se mai spune Pictoraş sau Versace.Despre iubita lui Lis se ştie că provine dintr-o familie săracă. Visul ei a fost să nu muncească niciodată, dar să cheltuiască banii partenerului. Aşa că prietena ei i-a sărit în ajutor şi i-a făcut lipeala cu un moşulică influent şi cu bani.Viorel Lis ajuns la respectabila vârstă de 70 de ani, domnul Lis este de neoprit şi la evenimentele mondene unde, deşi este însoţit întotdeauna de Oana, scrutează cu privirea toate reprezentantele sexului frumos aflate în încăpere. Chiar şi în plină stradă l-am surprins pe Vio întorcându-se precum un puştan atunci când îl depăşea o tânără atrăgătoare şi zâmbind pofticios. Martoră şi ea la aceste situaţii, Oana nici vorbă să se supere, ba chiar se amuză copios când îşi observă partenerul comportându-se ca un tinerel în putere.S.S.sursa Ziarul ATAC

Magda Bistriceanu, IMAGINEA PSD sau PNL ?

Magda Bistriceanu, clik image zoom si pentru un alt colaj poze vedete,
Magda Bistriceanu, clik image zoom si pentru un alt colaj poze vedete,
Magda Bistriceanu, clik image zoom si pentru un alt colaj poze vedete,
Magda Bistriceanu, clik image zoom si pentru un alt colaj poze vedete,
Ludovic Orban negociază venirea în tabăra liberalilor a Magdei Bistriceanu, până acum imaginea PSD.Pesedista Magda Bistriceanu este curtată de prim -vicepreşedintele PNL Ludovic Orban, care încearcă să o aducă printre liberali. Orban dă ca aproape sigură venirea ei la PNL, în timp ce Magda Bistriceanu evită un răspuns tranşant. Ludovic Orban şi Magda Bistriceanu ar avut deja două întâlniri pe această temă, iar reprezentanta PSD ar fi dispusă să treacă la liberali, afirmă surse din PNL
Ultima întâlnire ar fi avut loc mier curi, “la o cafea”. Orban pare convins că a avut succes. “Am discutat despre înscrierea ei în PNL, nu a luat încă o decizie , dar se pare că va face acest pas. Mai mult nu pot să zic, vom anunţa oficial dacă va fi cazul”, spune numărul 2 în PNL.sursa:ziarul Evz.

sâmbătă, 9 mai 2009

SIMONA PATRULEASA, VEDETA TV, antene ARE CEVA PROBLEME

Soţul Pătrulesei, Sabin Ivanof, e târât prin tribunale! Firma lui Sabin, care are adresa pe locuinţa sa, e în proces cu o firmă care i-a făcut nişte lucrări de instalaţii. A fost adus în instanţă pe motiv că a dat doar avansul şi nu a plătit toată lucrarea. Pe 7 mai a avut a doua înfăţişare.
Nici situaţia Simonei Pătruleasa nu e roză. În prezent, nicio televiziune nu o vrea, aşa că bruneta nu ştim unde ar mai putea să presteze. În ultima vreme s-a zvonit că ar fi gravidă, însă e doar o bârfă. Cea care era până nu demult o vedetă de top a ajuns o casnică înfometată. Ce face răutatea dintr-un om se poate întoarce împotriva lui. (S.S.) sursa:ziarul Atac.